Advocaten kantoor Smid

home Torenlaan 14

9401 HR Assen

telefoon 0592 - 30 15 70
fax 0592 - 30 15 80
mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Berend Smid op Twitter

by acls us

Welkom bij Advocaten kantoor Smid

Welkom bij Advocaten kantoor Smid

pandAdvocaten kantoor Smid is een advocatenkantoor dat zich al meer dan 20 jaren volledig richt op juridische dienstverlening aan ondernemers. Het no-nonsense kantoor met ambitie voor het belang van de klant kent efficiënte en korte communicatielijnen.

Elke klant kan rekenen op vakkundige rechtsbijstand met persoonlijke aandacht zonder barrières van telefonistes, daarbij staan betrouwbaarheid en onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Vrijwel altijd bereikbaar voor overleg met de klant, ook na vijf uur.

De dienstverlening omvat advisering en begeleiding van klanten, het opstellen van overeenkomsten, meedenken met de ondernemer, voeren van overleg en uiteraard van rechtsgedingen. 

Kortom een advocatenkantoor waar de klant zich thuisvoelt door betrokken persoonlijke benadering van de advocaat steeds gericht op het belang van de klant.


Advocaten kantoor Smid is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en faillissementsrecht. Ook op andere rechtsgebieden waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen, zoals intellectuele eigendom, huurrecht, incasso en bestuursrecht, is Advocaten kantoor Smid partner voor de ondernemer.